Bouleturnering sommaren 2019

Slutspel och finalspel 11 oktober kl 15.00

Finalspelet går av stapeln ovillkorat fredag 11 oktober, dagen efter att Gladsaxgolfen har haft sin avslutning. Vi startar kl 15.00. Om något lag inte kan medverka är det helt enkelt så att de får lämna w.o. och då flyttas automatiskt tredjelaget i respektive grupp till semifinalspelet. Om de inte kan blir det fjärdelaget o.s.v. Ingen återvändo finnes, blir det snöstorm målar vi kloten röda, blir det ösregn sätter vi ankar på lillen, men finalspelet skall ske denna tidpunkt!!!!!
På kvällen efter finalspelet blir det med all sannolikhet lite firande.

Lennart o Tommy

Läs mer på den speciella bouleavdelningen här på sajten.

Vi har ju en väldigt fin bouleanläggning i Gladsax som torde placera sig högt upp på listan över de finaste boulebanorna i Sverige. Efter fjolårets succé med bouleturneringen kommer vi såklart ordna nåt liknande igen sommaren 2019.

Gladsax Lekplatsförening hälsar alla sina medlemmar hjärtligt välkomna till sommarens turnering i Boule. Det utgår ingen anmälningsavgift, men för att få deltaga är det ett krav att vara medlem i föreningen. Däremot utgår det en banhyra med 20 kr per speltillfälle eller 200 kr för hela säsongen. Banhyra betalas lämpligen genom att man sätter in pengar på Gladsax Lekplatsförenings bankgiro 914-6051.

När anmälningstiden gick ut den 31 maj hade 20 lag anmält sig! De är nu indelade i två grupper och spelschemat är lottat och klart.

Kontaktpersoner:
Lennart Andersson (lennartglad@telia.com, 070-894 74 93)
& Tommy Hahn (tommy.hahn@ownit.nu, 073-533 25 06)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.